Home / archiefcentraal / ouderen veilig de weg op

ouderen veilig de weg op

Personen van 55 jaar en ouder kunnen in september weer deelnemen aan een rijvaardigheidstest georganiseerd door VVN afdeling Dalfsen. Tijdens een korte cursus worden de veranderingen in de verkeersregels doorgenomen en wordt de kennis van het verkeer en de toepassing ervan in de praktijk getoetst en opgefrist.

De cursus omvat informatie met behulp van een powerpoint presentatie over de verkeersregels en voorlichting over de combinatie tussen medicijngebruik en autorijden. De cursus biedt de deelnemers een ontspannen gelegenheid om tijdens een rit deskundig advies over hun rijstijl te krijgen.

Deelnemers leggen de rit van één uur af in hun eigen auto, onder begeleiding van een erkende rijinstructeur. Daarnaast krijgen ze een vragentest over de verkeerstheorie. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

De theorie is op donderdagochtend 17 september van 09.00 uur tot 11.30 uur en de praktijk op donderdagochtend of -middag 24 september.

Opgeven is mogelijk tot en met 10 september bij Gerrit Kok, bij voorkeur via de mail: gerritkok@hetnet.nl. Vermeld bij opgave naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Telefonisch opgeven kan ook: 0529-433167.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.