Home / archiefcentraal / open viswedstrijd in lemelerveld

open viswedstrijd in lemelerveld

De deelname beperkt zich tot 75 personen en aanmelden kan tot en met 7 augustus. Dit kan door een mail te sturen aan bosch.saffraan@ziggo.nl of mklein@debestestek.nl. Ook is het mogelijk om in te schrijven bij Dierenspeciaalzaak-Hengelsportcentrum De Beste Stek aan de Vrijthof 2 in Ommen. Op de dag zelf inschrijven kan ook. Mits er nog plek is, kan dat bij Café-Restaurant Reimink in Lemelerveld tot 6.30 uur.

Een beknopt reglement van de wedstrijd is te vinden op www.hsvlemelerveld.nl, of op de wedstrijddag om 06.30 uur verkrijgbaar bij Reimink. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 en kan betaald worden op NL65RABO0127893288 ter name van HSV Lemelerveld. Neem voor meer informatie contact op met voorzitter Martin Meijer via 0572-371843.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.