Home / archiefcentraal / nieuw vechtdal college bereikt hoogste punt

nieuw vechtdal college bereikt hoogste punt

De nieuwbouw van het Vechtdal College in Ommenbereikt op maandag 6 juli het hoogste punt. Om 9.00 uur wordt dit bereikt met het plaatsen van de luchtbehandelingskast, onder het toeziend oog van directeur Vechtdal College Ommen Aart van ’t Veld en wethouder Ko Scheele. Daarna volgt een rondleiding door het in aanbouw zijnde nieuwe deel van de school.

In november vorig jaar is begonnen met de nieuwbouw en renovatie van het Vechtdal College in Ommen. Door het bouwen van een nieuw deel en de renovatie van de bestaande school, wordt het op termijn mogelijk dat alle leerlingen op één locatie onderwijs krijgen. De werkzaamheden worden in de zomer afgerond.

Aanleiding voor de renovatie en nieuwbouw was dat kinderen uit de gemeente en omgeving in Ommen ook het Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs (VWO) kunnen volgen. Het leerlingenaantal groeit daardoor de komende jaren naar 1400 leerlingen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.