Home / archiefcentraal / molen massier draait door

molen massier draait door

Molen Massier in Nieuwleusen blijft ook in de zomermaanden doordraaien. Letterlijk en figuurlijk, want niet alleen draaien de wieken tijdens de openingsuren, ook zorgen de vrijwilligers van de molen ervoor dat er elke week activiteiten zijn.

Zo is de molen op alle woensdagmiddagen geopend van 13.30 tot 17.00 uur. Er zijn dan molenproducten te koop en ook is er standaard verkoop van tweedehands boeken in de molen. Een gids geeft elke woensdagmiddag rondleidingen.

Ook op zaterdagen is de molen geopend, steeds van 13.00 tot 16.30 uur. Ook dan worden er molenproducten en tweedehands boeken verkocht. Zaterdagmiddag worden er rondleidingen gegeven door een van de molenaars die op de molen actief is. Alle genoemde activiteiten gaan de gehele zomer door, ook in de maand augustus.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.