Home / archiefcentraal / molecaten nieuwe hoofdsponsor pec zwolle

molecaten nieuwe hoofdsponsor pec zwolle

PEC Zwolle heeft Molecaten gestrikt als nieuwe hoofdsponsor. Het logo van het camping- en vakantieparkenbedrijf prijkte de afgelopen drie seizoenen al op de achterzijde van de shirts. De overeenkomst is getekend voor één seizoen, daarna verhuist Molecaten weer naar de achterkant.

Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle: “We zijn erg blij met de keuze van Molecaten om het komend seizoen te prijken op de voorkant van het shirt. Met Molecaten hebben wij een shirtsponsor aan ons gebonden, die een landelijke uitstraling heeft. Tevens is het een partij die ons al enkele seizoenen trouw is als sponsor. Het doet me deugd dat het sponsorschap van Molecaten nu is gepromoveerd naar de voorkant van het shirt.”

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.