Home / archiefcentraal / martin mans orgelzomer komt naar ommen

martin mans orgelzomer komt naar ommen

Onder de titel ‘Orgelzomer’ geeft organist Martin Mans deze zomer een serie feestelijke gevarieerde orgelconcerten. Op 7 juli 2015 komt hij naar Ommen om het mooie orgel in de Hervormde kerk bespelen.

Martin Mans geeft jaarlijks zo’n tweehonderd drukbezochte orgelconcerten. De in 1965 op Goeree-Overflakkee geboren Mans zat op 7-jarige leeftijd al achter het orgelklavier. Op 11-jarige leeftijd begeleidde hij voor het eerst koren en een jaar later al werd hij kerkorganist in zijn geboorteplaats.

Sinds 1995 is Mans organist van de Breepleinkerk in Rotterdam. Hij maakt regelmatig concertreizen door Europa, Amerika en Zuid-Afrika. Hij treedt ook op voor radio en tv (onder andere in ‘Nederland zingt’) en dirigeert de Urker Mans Formatie, The Martin Mans Formation, het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor en het Mannenkoor De Gouwestem.

Op 7 juli is Mans in Ommen. De kerk is dan open vanaf 19.30 uur, het concert begint om 20.00 uur. Uiteraard zijn er na afloop ook geluidsdragers. Voor slechts €10 kan dit concert worden bijgewoond. Kinderen betalen de helft van de prijs. Kaarten zijn voorafgaand aan het concert in de kerk verkrijgbaar. Verdere informatie via orgelconcerten@live.nl en www.zingenenzo.com.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.