Home / archiefcentraal / marinus boessenkool mag bijna met pensioen

marinus boessenkool mag bijna met pensioen

Shovelmachinist Marinus Boessenkool gaat met pensioen en is vrijdagochtend door een aantal collega’s van Schagen Infra van z’n huis in Dalfsen gehaald om vervolgens een ‘rondje langs de werken’ in Zwolle te maken.

Hij is daarbij begeleid door een aantal trekker-kameraden. Het is nog niet helemaal z’n laatste dag, volgende week helpt ie nog even mee aan een mooie klus aan de IJsselallee in Zwolle, daarna gaat Marinus met z’n vrouw Mieke genieten van z’n vrije tijd. Hij is ruim dertig jaar werkzaam geweest bij Schagen Infra te Hasselt als shovelmachinist. De laatste tien jaar grotendeels in en rondom Zwolle.’

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.