marc jan ahne ontvangt eerste vechtdalsnoepje

Burgemeester Marc-Jan Ahne van Ommen nam woensdagmiddag het eerste Vechtdalsnoepje in ontvangst. Deze lekkernij is ontwikkeld in samenwerking tussen Prima Vista en Culinair bij u thuis, vanwege het vijfjarig bestaan van Prima Vista.

Het Vechtdalsnoepje is met de hand gemaakt, smaakt naar mojito met framboos en geeft het gevoel van vakantie. Burgemeester Ahne nam het eerste potje in ontvangst en sprak in zijn toespraak over de gastvrijheid van zowel de inwoners als de ondernemers van Ommen.

Het Vechtdalsnoepje is verkrijgbaar bij Prima Vista in Ommen aan de Varsenerstraat of te bestellen via info@primavista.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.