leerlingen fanfare sluiten seizoen af met concert

Het schooljaar is bijna voorbij en de vakanties kunnen beginnen. Dit geldt ook voor muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld. Na weer een jaar lang studeren en samenspelen willen de leerlingen dit aan een ieder laten horen. Daarom sluiten de leerlingen van de fanfare het seizoen af met een concert.

Dit concert wordt niet alleen door het leerlingenorkest verzorgd, maar alle leerlingen van de fanfare doen mee. Dus ook de leerlingen die nog maar een aantal weken les hebben gehad, zij gaan op voor hun eerste concert. Voor hen dus extra spannend.

Door de korte voorbereidingstijd is het voor de opstapgroep van de slagwerkgroep en de jeugdslagwerkgroep helaas nog niet mogelijk om aan dit concert deel te nemen. Zij zullen na de vakantie zeker nog van zich laten horen.

Het concert wordt gehouden op donderdag 9 juli op het Kroonplein in Lemelerveld. De eerste noten zullen vanaf 19.00 uur klinken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.