Home / archiefcentraal / kruisjassen voor senioren in lemelerveld

kruisjassen voor senioren in lemelerveld

Donderdagmiddag 6 augustus staat de jaarlijkse kruisjaswedstrijd in de kleine feesttent van Lemelerveld op het programma. Aanmelden kan vanaf 13.30 uur in de feesttent, waarna de wedstrijd begint om 14.00 uur. Er worden vier rondes gespeeld. Afhankelijk van de deelname zijn er leuke prijzen te winnen.

Kruisjassen is een kaartspel met vier spelers. Deelnemers vormen een koppel met de speler schuin tegenover hen. Het spel wordt gespeeld met 32 kaarten, alles onder de 7 doet niet mee. Geïnteresseerd? Lees hier de exacte spelregels.

Kosten voor deelname aan de kruisjaswedstrijd in Lemelerveld bedragen €2,00 en de wedstrijdleider is evenals voorgaande jaren Herman Hulsman, In verband met de seniorenmiddag op het feestterrein vervalt de gebruikelijke soosmiddag in de zaal van Welzijn Ouderen. Kijk op www.feestweeklemelerveld.nl voor meer informatie.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.