Home / archiefcentraal / koor zonder naam treedt op bij het boskamp

koor zonder naam treedt op bij het boskamp

Op zondag 9 augustus om 14.00 uur treedt het gemengde koor met de naam Koor Zonder Naam op bij Het Boskamp in Dalfsen. Dit koor, een klein beetje te vergelijken met de Stuwzangers, komt uit Dedemsvaart. Ook zij gaan zorgen voor gezelligheid. Enkele leden zingen ook bij de Stuwzangers, waaronder mensen uit de gemeente Dalfsen. Ze zingen populaire liedjes, met zo nu en dan een uitstapje naar Duits en Engels.

Bij mooi weer zal dit optreden buiten zijn en bij minder goed weer gewoon binnen. Ook nu is er gratis entree, maar er wordt wel met de pet rondgegaan. Het unieke van dit koor is dat Gert Timmerman jr., een zoon van Gert en Hermien Timmerman, de boel muzikaal gaat begeleiden.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.