Home / archiefcentraal / kinderdorp in balkbrug

kinderdorp in balkbrug

Op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 augustus organiseert Activiteitencommissie Just4Kids weer het Kinderdorp in Balkbrug. Voor basisschoolkinderen is dit een mooie afsluiter van de zomervakantie.

Dit Kinderdorp kent op woensdag een actief programma: de precieze invulling houdt de organisatie nog even geheim. In ieder geval moeten de kinderen goed samenwerken om deze middag met een gevulde buik af te kunnen sluiten. Daarbij is het ook nodig om goede wandelschoenen aan te trekken.

Donderdag is de creatieve doe- en bouwdag bij de Brugkerk. Dit jaar kunnen de kinderen zelf mooie dingen maken, er is een hoek waar ze heerlijk kunnen bouwen en frutselen of zichzelf kunnen schminken. Ook krijgen alle deelnemers een leuk aandenken.

Op vrijdag gaat het Kinderdorp verder op Camping ’t Reestdal. Daar is een spannend bosspel, levend stratego en oud-hollandse spelen. En natuurlijk komt de brandweer om de buikschuifbaan, en de kinderen, nat te houden.

Programma:

Woensdag 12 augustus: Brugkerk, Zwolseweg 104, Balkbrug, 13.30 – 16.00 uur.

Donderdag 13 augustus: Brugkerk, Zwolseweg 104, Balkbrug, 13.30 – 16.00 uur.

Vrijdag 14 augustus: Camping ‘t Reestdal, Balkbrug, 13.30 – 16.00 uur

De kassa is open vanaf 13.15 uur en deelname kost €2,00 per middag.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.