inloopavond energie besparen

Donderdagavond 9 juli organiseert Ommen Samen Sterk in samenwerking met de gemeente Ommen een inloopavond met het thema ‘Energie besparen’. Hoe kan je als inwoner met een kleine portemonnee besparen op de grote kostenpost energielasten? Deze vraag staat op 9 juli centraal.

De inloopavond van 9 juli heeft als thema ‘energie besparen’. Hier zullen het energieloket van de gemeente, woningbouwvereniging de Veste, Stichting Ommen Millennium (SOM) en natuuractiviteitencentrum de Koppel aan deel nemen. De avond is interactief ingericht met handige en praktische besparingstips waarvoor geen groot budget nodig is.

Aanwezigen wordt gevraagd om de energierekening mee te nemen om deze met elkaar te vergelijken en zo te kijken hoe hierop kan worden bespaard. Vanuit verschillende invalshoeken vertellen de partijen deze avond over hun activiteiten om de energielasten in Ommen te verlagen en duurzamer wonen te stimuleren.

De bijeenkomst wordt gehouden bij Woningstichting de Veste aan de Eskampweg in Ommen en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Aan de avond zijn geen kosten verbonden. Neem voor meer informatie contact op met info@ommensamensterk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.