in beeld vissen met de visgids

Dinsdagochtend stonden rond half tien een twaalftal vissers klaar met hengels en ander visgerei om te vissen met een professionele visgids aan de Vecht. Voor de jeugd die nog niet eerder gevist had stond er een hengel met lokvoer en maden of wormen klaar. Er werd met een feederhengel gevist aan de Vecht bij Boerhoes, dat de vissers voorzag van koffie en ranja voor de kinderen.

In samenwerking met de Hengelsportfederatie Oost-Nederland organiseert Boerhoes voor de recreatieve visser ‘Vissen met de visgids’. Dit is een leuke actieve en praktische cursus om beter te leren vissen op de Vecht met professionele begeleiding. Visgids Eeuwe gaf uitleg over de diverse hengeltechnieken die geschikt zijn voor de Vecht, en met resultaat, er werd vis gevangen.

De visgids is op de volgende data en tijden op het erf van Boerhoes in Dalfsen:

Dinsdag 28 juli, 13:30 – 16:30.

Dinsdag 4 augustus, 19:00 – 22:00.

Zaterdag 8 augustus, 09:30 – 12:30.

Deze leuk leerzame activiteit is natuurlijk bedoeld voor gasten van Boerhoes, maar ook belangstellenden uit de omgeving kunnen zich aanmelden. De kosten bedragen €5,00 per persoon. Opgeven kan via info@boerhoes.nl. De groep is per keer maximaal tien personen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.