Home / archiefcentraal / hoonhorst viert de zomer van 2015

hoonhorst viert de zomer van 2015

Hoonhorst viert op zondag 9 augustus gezamenlijk de zomer. Waar kan dat beter dan op de meest centrale plek van het dorp, het Dorpsplein. Vanaf 14.30 kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje en gezellige zomerse muziek.Tijdens de middag wordt de winnaar van de Sproeifeest-Ballonnenwedstrijd bekend gemaakt, evenals het Carnavalsthema van 2016.

Voor de kinderen zal ‘Dania en feestjes’ aanwezig zijn en kunnen de kinderen die dat leuk vinden zich laten schminken en is er een springkussen om je lekker uit te leven. Tijdens alweer de negende editie hoopt Carnavalsvereniging de Hoonhakkers dat de weergoden goed gezind zullen zijn. Het Dorpspleinfeest is de ideale plek om eens even bij te kletsen over de vakantie, met je dorpsgenoten. Met leuke muziek, een gezellige sfeer en veel zon wordt dit weer een onvergetelijk zomers feestje. Zet dus 9 augustus dus alvast in de agenda, de toegang is gratis.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.