Home / archiefcentraal / hennepplantage boven pizzeria dalfsen

hennepplantage boven pizzeria dalfsen

De bovenverdieping van het pand aan Het Kerkplein wordt door de eigenaren van Pizzeria Milano verhuurd. Het onderste gedeelte bestaat, naast de pizzeria, uit HB Bloemenshop. Medewerkers van die winkel ontdekten maandag dat het water vanaf de bovenverdieping naar beneden droop.

De stroom om de kwekerij draaiende te houden werd illegaal afgetapt en ook was er volgens de politie sprake van een brandgevaarlijke situatie. Inmiddels is een 27-jarige man uit Hengelo aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de zaak, de hennepplanten worden vernietigd.

De politie waarschuwt altijd tegen hennepkwekerijen omdat ze niet alleen illegaal zijn, maar ook voor overlast en gevaar kunnen zorgen, zoals hier in Dalfsen. Heb jij signalen dat er een hennepkwekerij in de buurt zit? Zie je bijvoorbeeld voortdurend condens op de ramen, dichte gordijnen of ruik je steeds een henneplucht? Bel dan de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.