Home / archiefcentraal / grote kerk dalfsen past openstelling aan

grote kerk dalfsen past openstelling aan

In verband met de restauratie van het orgel is de Zomeropenstelling van de Grote Kerk Dalfsen uitgesteld. De verwachting was dat de restauratie tot half juni zou duren, maar het is nog niet afgerond. Ondanks dat de werkzaamheden in verband met de vakantieperiode stilliggen, is het mogelijk de Kerk open te stellen van 14 juli t/m 7 augustus.

In deze periode is de Kerk open op dinsdagmiddagen van 14.00 uur tot 17.00 uur en donderdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens de openstelling zal gedurende ongeveer een uur orgelspel klinken van een organist uit Dalfsen en omstreken. Op Blauwe bogendagen, de vrijdagen 24 en 31 juli en 7 en 14 augustus is de kerk open van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Op de blauwe bogendagen wordt er van 12.30 tot 13.00 uur een Middagpauzedienst in de kerk gehouden. Tijdens de openstelling zijn altijd twee gastdames en -heren aanwezig om bezoekers te ontvangen en informatie over de kerk te geven.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.