Home / archiefcentraal / grote brand wapenveld tot in vechtdal te zien

grote brand wapenveld tot in vechtdal te zien

Op industrieterrein Van Der Zeelaan in Wapenveld brak donderdagavond brand uit op het terrein van Kruizinga BV. Direct na de eerste melding werd er opgeschaald naar ‘middelbrand’. Deze melding werd snel opgevolgd door ‘zeer grote brand’. De rookpluimen waren in wijde omgeving te zien.

Ondanks de enorme rookontwikkeling viel de brand zelf qua omvang mee, waarop deze weer werd afgeschaald naar ‘middelbrand’. Achter op het terrein was brand ontstaan in een stapel kunststof kratten. Er was geen gevaar voor de omgeving; er stonden geen gebouwen gevaarlijk dichtbij en de rookwolk trok over de weilanden weg. Op de eerste foto is de rookontwikkeling vanuit Dalfsen te zien.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.