gezamenlijke maaltijd 65 plussers bij roode hert

Landstede Welzijn Dalfsen organiseert iedere laatste zondag van de maand een gezellige warme maaltijd voor senioren in hotel-restaurant het Roode Hert aan de Hessenweg 41 in Dalfsen.

Deze maaltijd is bestemd voor de 65-plussers in Dalfsen en Nieuwleusen. Het doel van de maaltijd is het onderlinge contact versterken. Ook is de zondag voor sommige senioren erg stil en dan is gezamenlijk eten een gezellige afleiding.

De eerstvolgende keer is zondag 28 juni 2015. De maaltijd bestaat uit soep en een hoofdgerecht. Om 13.00 uur bent u van harte welkom. De onkosten bedragen tien euro per persoon, exclusief drankjes. De maaltijd is bestemd voor zowel echtparen als alleenstaanden.

Aanmelding voor deze maaltijd kan via Landstede Welzijn Dalfsen aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Telefonisch zijn zij bereikbaar via 088-8508800. Aanmelden kan tot donderdag 23 juli 2015, 12.00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.