Home / archiefcentraal / geniet in de theetuin van brocante

geniet in de theetuin van brocante

Zaterdag 25 juli kunnen bezoekers weer terecht ‘Onder de appelboom’ aan de Hessenweg West 12 in Ommen. De theetuin met brocante is dan geopend. Gasten kunnen er gezellig theedrinken met iets lekkers erbij geserveerd.

In en rond de pipowagen staan brocante spullen uitgestald. Ook is het mogelijk om, eventueel met kinderen, het kabouterpad in het bos te lopen. De theethuin is geopend van 10.30 uur tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.brocante-theetuin.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.