Home / archiefcentraal / formido dalfsen extra open door tropenrooster

formido dalfsen extra open door tropenrooster

Zoals we allemaal merken is de zomer ook eindelijk in Nederland gearriveerd. De zon schijnt, vrouwen hebben de rokjes tevoorschijn gehaald en voor klussen in de middag is het eigenlijk te warm. Om het klussen toch door te laten gaan en de klanten verder te helpen, heeft Formido Dalfsen besloten om aanstaande zaterdag niet om 9.00 uur, maar al om 7.30 uur open te gaan.

Veel mensen willen lekker op tijd beginnen en in de middag siësta houden. Op deze manier hoopt Formido Dalfsen de klanten voor de siësta op tijd te kunnen helpen aan hun klusspullen maar ook aan verkoelende producten zoals ventilatoren, airco’s, aircoolers, zwembaden, parasols en natuurlijk alle andere producten.

Formido Dalfsen helpt je op zaterdag 4 juli graag van 07:30 tot 17:00 uur!

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.