festival de vecht voor jeugd en ondernemers

De derde editie van Festival de Vecht vindt plaats in het weekend van 14, 15 en 16 augustus. Precies een week na het grote Jumping De Driehoek Event. Twee weekenden op rij staat Ommen bol van de activiteiten voor jong en oud. Festival de Vecht prijst zich gelukkig dat er weer een nieuwe editie op stapel staat. Organisatie van een dergelijk groot evenement dat drie dagen lang duurt, is alleen mogelijk met de hulp van velen. Na in 2013 hoofdsponsor te zijn geweest, is het bedrijf ACON uit Lemelerveld dat dit jaar opnieuw.

Festival de Vecht is een uniek festival op een unieke locatie. Op vrijdag, zaterdag en zondag vinden muzikale voorstellingen plaats vanaf een groot drijvend podium op de Vecht, naast de Vechtbrug. Vrijdag om 20.00 uur staat de musical ‘Bultje en het onderwatermonstertje’ op het programma, zaterdag om 20.00 uur het spectaculaire Vecht Concert en zondag om 14.00 uur het verrassende Familieconcert.

De eerste dag van Festival de Vecht is voor de jeugd en voor de ondernemers uit het Vechtdal. Overdag vanaf 10.00 uur zijn er voor kinderen van 7 tot 12 jaar diverse leuke workshops, die onder leiding van het animatieteam van de Beerze Bulten gegeven worden op de oever van de Vecht. De kinderen leren een lied of een dans, werken aan een decorstuk of kostuum. De kinderen dienen de gehele dag beschikbaar te zijn. ’s Avonds worden de kinderen geschminkt en spelen zij allemaal als echte musicalsterren mee in de musical ‘Bultje en het onderwatermonstertje’. Vanaf 20.00 uur uitgevoerd door de professionele musical cast van de Beerze Bulten op het grote overdekte drijvende podium op de Vecht. Het publiek kan van de musical genieten vanaf de tribunes op de oever van de Vecht. Kaarten voor de workshops en musical zijn te bestellen via www.festivaldevecht.nl.

Ook is er op vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur in Hotel de Zon een boeiende en inspirerende ondernemersbijeenkomst georganiseerd. Alle ondernemers uit het Vechtdal zijn van harte welkom. Gastspreker is dit keer Robert S. Benninga MBA. Hij is oprichter van Mindpower International en één van Europa’s topsprekers op het gebied van leiderschap, high performance, persoonlijke ontwikkeling en de HiT Experience. Robert Benninga begeleidt vanuit Mindpower, samen met zijn team, projecten om vanuit een duidelijke resultaateis mensen en organisaties hun potentieel optimaal te laten benutten. Zijn aanpak is uitnodigend, interactief en dynamisch.

Het belooft een hele interessante middag te worden, die afgesloten wordt met een gezellige netwerkborrel. Muzikaal omlijst door de akoestische band Short Notice uit Hardenberg. Kijk voor kaarten en informatie www.festivaldevecht.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.