Home / archiefcentraal / erwin wolting beste fiat top technician

erwin wolting beste fiat top technician

Op vrijdag 19 juni is Erwin Wolting uitgeroepen tot beste Fiat TOP Technician van Nederland. Erwin Wolting is werkzaam bij Auto Palace Emmen. Bij het merk JEEP eindigde Johan ter Beek op de tweede plaats en Piet Kraayeveld werd derde. Beide technici zijn werkzaam bij Auto Palace Zwolle – Marslanden.

Technicus Wim Kwakkel eindigde bij FIAT Professional op de tweede plaats. Wim is werkzaam bij Auto Palace Harderwijk. Tijdens de competitie hebben technici van de merken Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional en Jeep gestreden om de felbegeerde titel.

Na twee rondes van theorie en praktijkopdrachten kwalificeerden 39 van de 65 technici zich voor de finaledag. Uiteindelijk zijn Erwin Wolting, Johan ter Beek, Piet Kraayeveld en Wim Kwakkel van AUTO PALACE in de prijzen gevallen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.