Home / archiefcentraal / de bergruiters springen in hoonhorst

de bergruiters springen in hoonhorst

Rijvereniging De Bergruiters organiseert ook dit jaar een concours in Hoonhorst. Dit keer vindt het concours plaats op zaterdag 25 en zondag 26 juli. Met dank aan de grondeigenaren, vele vrijwilligers en sponsoren wordt het terrein aan de Tibbensteeg weer omgetoverd tot een mooi en gezellig wedstrijdterrein.

Op beide dagen begint het concours om ongeveer 9.00 uur. Op zaterdag komen eerst de pony’s aan de start in de dressuur en in het springen. ’s Middags vanaf ongeveer 15.00 uur verschijnen de paarden aan de start in dezelfde onderdelen. Op zaterdagavond komen rond 21.00 uur de laatste combinaties in actie.

Zondag gaan de paardencombinaties wederom de strijd met elkaar aan, van de klasse B tot en met de klasse ZZ, zowel in de dressuur als in het springen. Beide dagen is er een springkussen voor de kinderen aanwezig en de toegang is gratis. De organisatie hoopt op veel deelnemers, veel publiek en mooi weer.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.