Home / archiefcentraal / dalfsenaar aangehouden voor diefstal veevoer

dalfsenaar aangehouden voor diefstal veevoer

Een 59-jarige man uit Dalfsen is dinsdagochtend aangehouden voor diefstal van veevoer. Hij werd in de vroege uurtjes door de eigenaar betrapt en aangehouden bij de diefstal van 200 kilo voer uit een silo van zijn bedrijf aan de Kreuleweg. Hij droeg de man over aan de politie.

Vermoedelijk vonden deze diefstallen al een jaar lang meerdere keren per week plaats en is de eigenaar daarmee voor vele duizenden euro’s benadeeld. De aangehouden Dalfsenaar is ingesloten. Tegen hem is een onderzoek gestart.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.