Home / archiefcentraal / dalfsenaar 17 mishandeld in zwolle

dalfsenaar 17 mishandeld in zwolle

De jongen fietste om 16.00 uur met zijn vriendin vanaf de Wijthmenerplas, richting Berkum. Bij de spoorwegovergang reed hen een scooter tegemoet, met daarop twee jongens. De scooterbestuurder nam de binnenbocht en reed erg hard. Omdat de vriendin van de jongen schrok, riep zij iets, waarop de jongens op de scooter weer terugkwamen.

Zij bleven lang achter de fietsers rijden en begonnen de fietsers uit te dagen. Uiteindelijk haalde de scooter de fietsers in en stopte voor hen. De 17-jarige jongen werd van zijn fiets getrokken en in zijn gezicht geslagen. Daarna reden de jongens op de scooter weg, richting de Wijthmenerplas.

Signalement

Van de daders is een signalement bekend. De eerste dader is een blanke jongen van ongeveer 17 á 18 jaar oud. Hij heeft een fors postuur, is ongeveer 1.80 tot 1.85 meter lang, heeft blond haar en felblauwe ogen. Verder droeg hij een zwart petje, een blauwe polo met links een merkje, een zwarte sportbroek tot op de knieën en grove schoenen.

De tweede dader heeft een getinte huidskleur en is een stuk jonger, 14 á 15 jaar oud. Hij is ongeveer 1.70 meter lang, heeft een tenger postuur en zwart haar. Net als de eerste dader droeg hij een blauwe polo en een zwarte broek. Daarbij droeg hij witte sokken en blauw/witte Adidas-slippers.

De jongens zaten op een grijze Yamaha Aerox met een blauw kentekenplaat. Heb jij iets gezien van dit voorval of denk jij te weten wie de scooterrijders kunnen zijn? Dan verzoekt de politie om contact met hen op te nemen via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.