bv natuurlijk vergaderen in het leemhuus

’t Leemhuus, een nieuw gebouw naast ’t Natuurlijk Huus is daar een goed voorbeeld. ’t Leemhuus is een ruimte zo groot als een leslokaal, die te huur is als vergaderruimte, leslokaal, dagverblijf. “Wij zijn er van overtuigd dat een dag in die natuurlijke omgeving vergaderen veel meer zoden aan de dijk zet dan een vergadering in een reguliere vergaderruimte. Vergaderen kóst dan geen energie, maar levert energie op!”, zegt Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus.

’t Leemhuus is gebouwd met strobalen en kalkhennep. De muren zijn afgezet met leem en de vloer is van stampleem. Allemaal puur natuur. “We hopen dat er ook schoolklassen hier naar toe komen om les te volgen. Als je ziet in wat voor lokalen er nu les gegeven wordt… helemaal niet gek dat kinderen aan het eid van een lesuur minder geconcentreerd zijn. Bij ons zijn ze ook ngo eens in een wifi-vrije omgeving. We gaan er van uit dat ook dat veel uitmaakt op een dag dat je de hele tijd met je hersenen bezig bent.”

“Vorige week was hier nog een stel dat hun vakantiehuisje in Dalfsen wilde herbouwen. Al tijdens de excursie ervoeren ze hoe aangenaam het is in onze natuurlijke omgeving. En tijdens de excursie hebben ze meteen kennis gemaakt met heel veel andere natuurlijke oplossingen bij bouwen, inrichten en leven in een duurzame omgeving. Via de BV Natuurlijk is dat allemaal te realiseren.”

Ook een kijkje nemen in ’t Natuurlijk Huus en het nieuwe Leemhuus? Neem contact op via info@hetnatuurlijkhuus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.