Home / archiefcentraal / buitenspeelgids vechtdal verkrijgbaar

buitenspeelgids vechtdal verkrijgbaar

Eén op de vijf kinderen wil graag vaker buitenspelen, blijkt uit onderzoek van TNS NIPO. Daarnaast wordt 80% van de kinderen van buitenspelen vrolijk en blij en ruim een derde voelt zich na het buitenspelen sterk en gezond. Vechtdal Marketing presenteerde deze week de Buitenspeelgids.

“Buitenspelen is leuk!”, laat een woordvoerder van Vechtdal Marketing weten. “Niet alleen voor kinderen, maar juist als je het samen met het hele gezin doet. Het Vechtdal is dé Buitenspeelregio van Nederland. Hier beleeft jong en oud het ultieme gevoel van buitenspelen: de keuzemogelijkheid om elke dag iets anders te ondernemen. Ongedwongen, veilig en in de natuur. Even weg achter de tablet of smartphone. Buitenspelen is nu eenmaal niet online verkrijgbaar!”

Buitenspeelgids gratis verkrijgbaar

“Wie aan buitenspelen denkt, denkt aan het Vechtdal. Driemaal over de kop in het attractiepark, de boer helpen op de boerderij of verstoppertje spelen in de stuifduinen. Als actieveling of durfal ga je op Koesafari, zandkastelen bouwen op het strand, als echte wolven struinen door het bos of varen op de Vecht. Buitenspelen is leuk en gezond en kan nergens zo gevarieerd als in het Vechtdal.”

Alle buitenspeelmogelijkheden staan vanaf nu vermeld in de Buitenspeelgids. Daarnaast biedt deze handige pocketgids ook leuke ideeën voor papa en mama, tips van de boswachter en leuke uitjes voor wanneer het weer even niet mee zit. De Buitenspeelgids is gratis verkrijgbaar bij de Tourist Info’s en bij de toeristisch- recreatieve bedrijven in het Vechtdal. Voor wie heel nieuwsgierig is kan alvast inspiratie opdoen via www.vechtdaloverijssel.nl/kids.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.