Home / archiefcentraal / benefietconcert bultje foundation

benefietconcert bultje foundation

Op woensdag 29 juli is het tijd voor de vijfde editie van het Benefietconcert voor de Bultje Foundation op Beerze Bulten. Ook dit eerste lustrumjaar is het weer gelukt om bekende Nederlandse artiesten naar Beerze te halen, onder wie Thomas Berge, Gerda Havertong, Dennis de Groot, Sita (als Rapunzel) en Mark Haayema. Voor de jongste gasten zijn Spongebob, Thomas de Trein, Woezel en Pip, Kikker, Fien & Teun, Peppa de big, Mike de Ridder en Dora & Diego aanwezig. Aart Schroefdraad en Bultje het konijn ontvangen gasten het Giga Konijnenhol en de artiesten brengen verschillende bekende liedjes ten gehore met het thema ‘Bultje’s grote droomshow’.

Dromen

“Dit jaar is het thema van het Benefietconcert ‘dromen’, omdat de Bultje Foundation dromen van kinderen waar kan maken”, vertelt Johanneke Hagedoorn van Beerze Bulten. “Het is zo fijn om wensen en dromen van kinderen die het moeilijk hebben vervuld te zien worden! Voor kinderen die het moeilijk hebben is het heerlijk om soms even helemaal weer kind te kunnen zijn en even niet aan narigheid te hoeven denken. Daar dragen we graag aan bij vanuit de Bultje Foundation.”

Tijdens de show worden ook goede doelen blij gemaakt met een bijdrage uit de Bultje Foundation. Na afloop van elk concert is er gelegenheid tot een Meet & greet met de artiesten en karakters. De opbrengst van de concerten gaat naar de Bultje Foundation.

Bultje Foundation

De Bultje Foundation is een stichting die in 2013 is opgericht door Beerze Bulten. Gasten van Beerze Bulten kunnen zelf doelen aandragen voor kinderen die extra aandacht of geld kunnen gebruiken. De foundation beoordeelt de aanvragen en probeert zoveel mogelijk wensen uit te laten komen. Doelstelling is het welzijn van kinderen te bevorderen, met andere woorden, ‘Bultje laat kinderen kind zijn’. De volledige opbrengst van het benefietconcert komt ten goede aan de Bultje Foundation. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.beerzebulten.nl/benefietconcert of bij de receptie van Beerze Bulten.

Er zijn nog enkele kaarten te koop voor de shows om 16.00 uur en 19.00 uur via de receptie van Beerze Bulten: 0523-251398.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.