Home / archiefcentraal / bejaarden behendig met kwast

bejaarden behendig met kwast

De lokale Picasso’s en Mondriaans van Landstede Welzijn Dalfsen laten regelmatig hun creativiteit los op het witte doek. Op de woensdagochtend zijn nog enkele plaatsen vrij op het onderdeel ‘Schilderen voor senioren’.

Eens in de veertien dagen geeft Landstede Welzijn Dalfen in de Trefkoele+ les in schilderen. Dit gebeurt in de oneven weken van 14.00 tot 16.00 uur. Er wordt geen les gegeven volgens een vast programma, eigen inbreng van deelnemers krijgt alle ruimte.

Interesse gekregen of gewoon eens vrijblijvend een les bijwonen? Aanmelden kan bij Landstede Welzijn Dalfsen, gevestigd in de Trefkoele aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Zij zijn bereikbaar via 088-8508800.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.