aftellen naar explosion is begonnen

De ticketverkoop loopt lekker, online kunnen kaarten worden gekocht voor een gereduceerde prijs. “We hebben een naam hoog te houden en moeten zodoende toffe namen boeken. Bovendien wordt het festival steeds populairder, waardoor bijvoorbeeld meer beveiliging nodig is. We prijzen ons gelukkig dat partijen als het Fonds Podium kunsten, het Prins Bernhard Cultuur Fonds, de gemeente en provincie ons steunen. “

Ook werkt het festival dit jaar weer samen met Smart Connection, een project voor en door jongeren om drankmisbruik tegen te gaan. Het team deelt prijzen uit aan iedereen die een mooi feest kan bouwen en tegelijk onder de 0,2‰ blaast.

Dat mooie feest wordt ook dit jaar gebouwd door de bezoekers samen met toffe namen uit de dance- en technowereld. Namen als NAFFZ (van het label van DJ Hardwell), GirlsLoveDJs, LNY TNZ en Giocatori (onlangs nog gewerkt aan een remix met Nicky Romero) sieren het affiche van de zevende editie van het festival.

Kaarten, ook voor de afterparty in poolcentrum Clees, zijn nog te koop via www.explosionfestival.nl. Daar vind je ook alles om in de stemming te komen voor het festival, zoals de trailer voor Explosion 2015.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.