Home / archiefcentraal / afscheid drie collegas van gbs de uitleg

afscheid drie collegas van gbs de uitleg

GBS De Uitleg in Dalfsen nam onlangs afscheid van drie collega’s. Directeur Jeroen Kamps gaat na zes jaar het bedrijfsleven weer in, juf Geke Wubs na zo’n veertien jaar naar een andere school en administrateur Warna Kisteman gaat na twintig jaar van haar pensioen genieten. Alle drie hebben zij op een bijzondere manier hun talenten ingezet op de basisschool.

Over die talenten hield onder andere poppenspeler Matthijs Vlaardingerbroek een fantastische voorstelling voor zowel de onder- als de bovenbouw. Bij de receptie voor familie en collega’s klonken lovende woorden en werden cadeaus uitgedeeld van kinderen, ouders en collega’s.

Tijdens de eindejaarsmarkt, met door de kinderen van groep 7 heerlijk verzorgd eten, konden ouders en belangstellenden afscheid nemen. Tot slot werd op het schoolplein de zegen van de Here toegezongen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.