aalbers en eye wish slaan weg omhoog in

Eigenaar Sjaco Aalbers kijkt tevreden terug op zijn eerste 2½ jaar bij Eye Wish: “Vanaf het begin konden we direct de weg omhoog inslaan. Klanten van Bastiaans Optiek stapten probleemloos over naar Eye Wish Opticiens, door het soepel overnemen van garantie en service. Tevreden klanten leidt tot meer klanten.”

Dat klanten tevreden zijn met Eye Wish wordt steeds bevestigd in het doorlopende Eye Wish Opticiens klant-tevredenheid-onderzoek. “We staan in de top-drie van noordoost Nederland!”, vertelt Sjaco trots. “Om voor iedere klant uitgebreid de tijd te kunnen nemen, hebben we in deze 2½ jaar ons team uitgebreid van twee naar vier medewerkers. We zijn dankbaar de weg omhoog te hebben gevonden en doen ons best dit vast te houden.”

21,2 kilometer Stelvio Bergloop

Om de weg omhoog met Eye Wish Opticiens zichtbaar te maken en te beleven wil Sjaco op 29 augustus de Stelvio Bergloop gaan hardlopen. Het parcours van deze Bergloop is 21,2 km lang en stijgt vanaf de start met een gemiddeld percentage van 7,5%. In totaal 1533 hoogtemeters, langs 34 haarspeldbochten. Zie ook www.stelvioforlife.nl.

“2½ en 21,2? De overeenkomst is de weg omhoog!”

Aan deze bergloop is een goed doel verbonden: onderzoek naar geïndividualiseerde kankermedicijnen. Want niet elke patiënt geneest met dezelfde cocktail van medicijnen. Kijk voor meer informatie hierover op www.barcodeforlife.nl. Sjaco: “Om het 2½ jarig bestaan van Eye Wish Opticiens Ommen mee te vieren, roep ik zoveel mogelijk mensen op om mijn 21,2 kilometer te sponsoren. Het streefbedrag in euro’s is gelijk aan het aantal hoogtemeters: €1533.”

Hoe doneren?

Ga naar www.barcodeforlife.nl, klik op Stelvio for Life, kies doneren en selecteer deelnemer 44: Sjaco Aalbers. Je kunt ook contant een bijdrage / enveloppe afleveren in onze winkel. Sjaco laat nog weten: Ik betaal mijn eigen inschrijf-, reis- en overnachtingskosten, dus 100% gaat naar het goede doel.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.