zwembad dalfsen verwacht topdrukte

Om alle bezoekers zo lang mogelijk te kunnen laten zwemmen, blijft het bad langer open. “Op woensdag, donderdag en vrijdag in ieder geval tot half negen ‘s avonds. Voor het weekend bekijken we het nog even. ’s Ochtends zijn we altijd al vanaf zeven uur geopend, dus het heeft weinig zin om eerder open te gaan.”

Het zwembadpersoneel is klaar voor de hoge temperaturen. “Waar het kan, zetten we parasols neer. Maar we raden mensen ook aan om zelf iets mee te nemen voor op het hoofd. In de zon en bij het water kan het heel hard gaan.” Verder wordt bezoekers natuurlijk aangeraden zonnebrand mee te nemen en voldoende te drinken. “Bij het zwembad is een winkeltje, waar genoeg te drinken is. En we hebben extra ijsjes ingeslagen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.