Home / archiefcentraal / zonovergoten combitoernooi nieuwleusen

zonovergoten combitoernooi nieuwleusen

Het voor de 31e keer werd door USV op sportcomplex Hulsterlanden het jaarlijkse Combitoernooi gehouden. En ook deze editie was weer een doorslaand succes.

Onder ideale weersomstandigheden namen maar liefst 36 teams deel aan het grote gezelligheidsvoetbaltoernooi en zij lieten zich allen van hun beste kant zien.

De felbegeerde Combi-wisseltrofee en gouden troffel voor de winnaar van het voetbaltoernooi werden door aannemers Marcel Tempelman en Herman Snijder van de Combibouw aan de aanvoerder van ‘BG Gelul en de Geblaet’ uitgereikt. Zij waren ook winnaar in 2012. De zilveren troffel kon overhandigd worden aan aanvoerder Niels Kappert van ‘FC van het Padje’ en de bronzen voegspijker was voor het team ‘Wie vroeg op staat komt nooit te laat’.

Het ‘Staphorster’ team van USV-coach Theo van ’t Zand, ‘Hoe older hoe gekker’, bereikte wel de finalepoule maar moest uiteindelijk genoegen nemen met de vierde plaats. Vechtdal FM verzorgde de hele dag op sfeervolle wijze de muziek. Tante Kippe uit Zwolle gaf na de prijsuitreiking een kort optreden maar leek in haar warme kleding enigszins bevangen door de warmte.

Door het prachtige weer konden de deelnemers en bezoekers op het bomvolle en sfeervolle terras nog lang nagenieten van de meer dan geslaagde dag.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.