Home / archiefcentraal / zomerconcert sdg ommen

zomerconcert sdg ommen

Vrijdagavond 3 juli geeft het A-orkest van Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen een gratis concert in het centrum van Ommen. Vanaf 19.30 uur zal het kerkplein in zomerse sferen komen met de klanken van onder andere Adios Nonino, Paso Doble, Children of Sanchez en El Cumbanchero.

Het A-orkest staat onder leiding van dirigent Jos Zegers en zal bij enkele stukken worden bijgestaan door Richard Schoonhoven op piano. Voor de orkestleden is dit concert een leuke afsluiting van het muzikale jaar, voor bezoekers een mooi begin van de zomervakantie.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.