zomeractie bij bibliotheek hardenberg

Rond de zomerperiode krijgen de bibliotheken in de regio regelmatig de vraag of mensen meer dan tien boeken mee kunnen nemen. Tot nu toe werd dan altijd verwezen naar het mini-abonnement, maar dit jaar komen de bibliotheken in Hardenberg en Dedemsvaart met een zomeractie.

Deze vestigingen bieden namelijk de mogelijkheid om in de maand juli een verrassingstas of vakantietas met boeken mee te nemen. Hierbij kan gekozen worden uit een tas met vier boeken uit het thema ‘Liefde & Leven’ of het thema ‘Spannend & Actief’.

Het blijft een verrassing welke boeken in de tas zitten. Op deze manier heeft men de mogelijkheid om vier extra boeken te lenen (bovenop het maximum van tien) én worden de mensen uitgedaagd om eens iets anders te lezen dan ze zelf zouden kiezen. Deze actie loopt van 1 t/m 31 juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.