Home / archiefcentraal / zomeractie bij bibliotheek hardenberg

zomeractie bij bibliotheek hardenberg

Rond de zomerperiode krijgen de bibliotheken in de regio regelmatig de vraag of mensen meer dan tien boeken mee kunnen nemen. Tot nu toe werd dan altijd verwezen naar het mini-abonnement, maar dit jaar komen de bibliotheken in Hardenberg en Dedemsvaart met een zomeractie.

Deze vestigingen bieden namelijk de mogelijkheid om in de maand juli een verrassingstas of vakantietas met boeken mee te nemen. Hierbij kan gekozen worden uit een tas met vier boeken uit het thema ‘Liefde & Leven’ of het thema ‘Spannend & Actief’.

Het blijft een verrassing welke boeken in de tas zitten. Op deze manier heeft men de mogelijkheid om vier extra boeken te lenen (bovenop het maximum van tien) én worden de mensen uitgedaagd om eens iets anders te lezen dan ze zelf zouden kiezen. Deze actie loopt van 1 t/m 31 juli.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.