Home / archiefcentraal / zeer geslaagd eindfeest obs de bonte stegge

zeer geslaagd eindfeest obs de bonte stegge

Op donderdag 25 juni werd op OBS De Bonte Stegge het eindfeest van schooljaar 2014-2015 gevierd. Het feest was door de ouderraad georganiseerd rondom het thema Walt Disney.

Het schoolplein was vanaf 17.00 uur gevuld met muziek, dans en spelen. De kinderen, velen verkleed als stripfiguur of andere prachtige creaties die verwezen naar Walt Disney, konden deelnemen aan verschillende, leuke activiteiten. Grabbelen, klompie mikken, schminken, zich uitleven op een springkussen en blikgooien waren zeer in trek. De kinderen konden ook nog een Disneyschilderij of snoephuisje maken en hun talenten laten zien op het podium. Het geheel vormde een gezellige drukte.

Ook aan de verzorging van de inwendige mens was gedacht. Er waren diverse kraampjes met lekkernijen waar zowel de leerlingen als de bezoekers konden genieten van een hapje of een drankje.

Bovendien was er een verloting waarbij leuke prijzen gewonnen konden worden die beschikbaar waren gesteld door vele bedrijven in Dalfsen.

Zonder de hulp van de vele ouders was dit feest, georganiseerd door de actieve ouderraad van de Bonte Stegge, niet mogelijk geweest. Ook hier gold: Niet apart maar samen! Hoewel de zon zich niet voortdurend liet zien was de temperatuur aangenaam en kan er teruggekeken worden op een mooie dag.

Een mooi feest aan het eind van een mooi schooljaar.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.