Home / archiefcentraal / zaterdag geitenkeuring in dalfsen

zaterdag geitenkeuring in dalfsen

Op zaterdag 4 juli houdt geitenfokvereniging Avereest en omstreken weer haar jaarlijkse geitenkeuring. Er zijn dit jaar 45 geiten ingeschreven in de rassen wit, bont en toggenburger. Alle dieren zijn dit jaar Q koorts geënt.

Eerst worden de dieren individueel gekeurd in hun rubriek, en later op de dag mogen de 1A + 1B geplaatste dieren nog een keer om te proberen een kampioenstitel in de wacht te slepen. Ook wordt de geit met het beste uier gekozen.

De jeugdleden van de vereniging worden ook niet vergeten, zij mogen in de jeugdrubriek proberen hun geit zo goed mogelijk voor te brengen. Iedereen is vanaf 10.00 uur van harte welkom aan de Veldweg 20 in Dalfsen. De entree is gratis.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.