zaterdag 31e editie combitoernooi bij usv

Zaterdag organiseert USV de 31e editie van het Combi-toernooi. Een begrip voor jong en oud, waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Op het terras staat de supportersvereniging achter de barbecue en er is muziek van Vechtdal FM. Bovendien is er een optreden van Tante Kippe, de bekende Zwolse volkszangeres. En natuurlijk is ook de finale van de Champions League vanaf 20.45 uur te volgen bij USV.

Het is sowieso een drukke week bij USV. Van maandag tot en met donderdag is sportpark Hulsterlanden de start- en finishplaats van de plaatselijke wandelvierdaagse. Vrijdagavond is het tijd voor het Hessenpoorttoernooi. Ooit gestart met een bescheiden aantal deelnemers, maar met de komst van meer grote bedrijven op het Zwolse industrieterrein is ook het aantal deelnemende teams flink gegroeid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.