Home / archiefcentraal / wielerevenement erbens vechtdaltoer

wielerevenement erbens vechtdaltoer

Zo’n 750 deelnemers van Erbens Vechtdaltoer fietsten zaterdag 2.370 euro bij elkaar voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle. De routes, met afstanden variërend tussen 50 en 170 kilometer, gingen door het rustgevende gebied waarin je de naamgever Erben Wennemars tijdens zijn trainingsritten kunt tegenkomen: het stroomgebied van de Overijsselse Vecht tussen Dalfsen en het Duitse Uelsen. Het wielerevenement wordt ieder jaar georganiseerd door de Toercommissie van Toerclub Dalfsen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.