Home / archiefcentraal / vrouw 68 uit ommen gestraft voor verduistering

vrouw 68 uit ommen gestraft voor verduistering

Na bedenkingen van de voorzitter van de vereniging bleek dat er geld van de rekening van het park was verdwenen. De vrouw bleek het geld voor zichzelf te gebruiken. Ze zegt dat ze dit deed om een ander bedrijf waar ze voor werkte uit de brand te helpen.

Hoeveel geld er precies is verdwenen is niet bekend. De vereniging heeft het over ruim 5000 euro, maar de vrouw is het hier niet mee eens. Ze heeft ook al een groot deel terugbetaald. Dit feit, samen met haar medische situatie en de verstreken tijd speelden mee in de opgelegde straf. Het is precies zoals door de officier van justitie was geëist.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.