vrijwilligerssteunpunt ommen zoekt taalcoaches

Vrijwilligerssteunpunt Ommen is op zoek naar taalcoaches die anderen willen helpen om ook beter te lezen en schrijven. Ben jij handig met taal? Word dan taalcoach en help anderen om ook beter te lezen en schrijven.

Met een paar uur per week help je iemand echt vooruit. Als je taalvrijwilliger wilt worden, volg je een korte training. Hierna ga je zelf aan de slag. Hoe je hieraan invulling geeft, verschilt per situatie. Van één op één begeleiding tot les in kleine groepen, van een uur per week tot meerdere uren. De trainingen kunnen op verschillende locaties gegeven worden, bijvoorbeeld in de bibliotheek of thuis.

Nieuwsgierig geworden en denk je er serieus over om taalcoach te worden? Op donderdagavond 13 augustus organiseert Vrijwilligerssteunpunt Ommen van 19.00 tot 20.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst in de bibliotheek in Ommen.

Na de voorlichting kan je je opgeven voor de trainingen op donderdag 20 en 27 augustus en 3 en 10 september van 18.00 tot 21.30 uur. Meld je aan bij het Taalpunt Ommen via taalpunt-ommen@bibov.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.