Home / archiefcentraal / vrijwilligers geloofsgemeenschap gehuldigd

vrijwilligers geloofsgemeenschap gehuldigd

Aansluitend op de viering werd door burgemeester Dadema van Raalte een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Nolly Holterman voor het vele vrijwilligerswerk dat ze, met name voor de geloofsgemeenschap, verricht. Daarna was er een gezellig samenzijn in de pastorietuin. Daar werden ook de vrijwilligers gehuldigd die zich al 25, 40 of zelfs 50 jaar verdienstelijk hebben gemaakt in allerlei werkgroepen.

Gerry Boxebeld, Herman de Haan, Lyda Hofhuis en Anja Holterman (allen 25 jaar), Marietje Hekkink (40 jaar) en Herman Smeenk (50 jaar) mochten een oorkonde en bloemen in ontvangst nemen. Dit na een kort persoonlijk woordje van de voorzitter van de locatieraad.

Een geloofsgemeenschap heeft geen toekomst als er geen aanwas van onderaf komt, daarom was het Heilig Hartfeest een mooi moment om de nieuwe groep misdienaars te presenteren. Onder leiding van Yvon Bleumink-Hulsman en de kosters hebben vijf jongelui de laatste tijd flink geoefend om het misdienaarschap onder de knie te krijgen. Daar is de kerk die onder de Emmanuelparochie valt dan ook erg blij mee.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.