Home / archiefcentraal / voorverkoop mpf loopt voorspoedig

voorverkoop mpf loopt voorspoedig

Tachtig procent van de kaarten voor de honderdste editie van het Mega Piraten Festijn, die op zaterdag 13 juni plaatsvindt in Nieuwleusen, is verkocht. De organisatie stevent af op een uitverkochte bak. Ook de voorverkoop voor de Mega Teenage Party op vrijdag 12 juni verloopt voorspoedig. “We verwachten zeer zeker enkele duizenden jongeren. De reuring op Facebook is enorm!”

Tijdens het Mega Piraten Festijn treedt een dertigtal acts op, veel meer dan bij een ‘normale’ editie. Het programma begint dan ook al om 19.30 uur, een half uur eerder dan normaal. Kaarten voor het evenement kosten 16 euro in de voorverkoop, enkele euro’s lager dan de normale entreeprijs voor een MPF. “Het is de prijs die we de allereerste keer ook vroegen voor een kaartje”, stelt Eddie Mensink, de grondlegger van het MPF.

De feestelijkheden ter ere van de honderdste editie worden gecombineerd met de viering van het 10-jarig bestaan van RADIONL. Het Mega Piraten Festijn werkt dit seizoen voor het eerst met een eigen band: het Mega Piraten Festijn Orkest, oftewel de formatie Summerland. Die zal een zestal artiesten op het affiche live begeleiden. De Mega Teenage Party en het Mega Piraten Festijn vinden plaats op de hoek Van Dedemweg/Westeinde.

Programma Mega Teenage Party

Vrijdag 12 juni, de avond voor het Mega Piraten Festijn, vindt de eerste editie van de Mega Teenage Party plaats in Nieuwleusen. Op het programma staan acts van B-Brave, Beatcrooks, Dave Roelvink, Stuk TV en Kraantje Pappie. DJ’s van Slam!FM vullen de pauzes in. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Alle tieners zijn welkom. Er wordt geen alcohol geschonken. De organisatie zal er streng op toezien dat er ook geen alcohol wordt gedronken. Tieners die onder invloed aan de poort komen, worden geweigerd. De tent gaat open om 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 24.00 uur. Zie verder www.megateenageparty.nl.

Programma MPF

Jan Smit, Lesley Williams, Jannes, Thomas Berge, Mooi Wark, Marianne Weber, Wimmie, Jan Keizer & Anny Schilder, Harten 10, Lee Towers, Henk Wijngaard, Gebroeders Ko, Stef Ekkel, Peter Beense, Helemaal Hollands, Ancora, Koos Alberts, Jaman, Sieneke, Roy Donders, Vinzzent, Monique Smit, Rene Karst, Edwin van Hoevelaak, Belinda, Gino Graus, Django Wagner, Kevin Smit, Dennis van Dijkhuizen, Yosee, Gertjan Wels en Erik van Klinken.

Voorverkoop

Kaarten voor de Mega Teenage Party en het Mega Piraten Festijn zijn verkrijgbaar via www.megateenageparty.nl en www.megapiratenfestijn.nl. Fysieke kaarten zijn verkrijgbaar bij De Smulbaai in Heino, de Primera’s in Dedemsvaart en Ommen, De Japperij in Staphorst, CD Hal in Ruinen, Foto Tuinman in Hasselt en Drukkerij Nico de Graaf en Readshop Hilbrink in Nieuwleusen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.