volleybaltoernooi voor stichting present

Jaarlijks houdt Vrijwilligersorganisatie De Kubus enkele acties met als doel geld op te halen voor een goed doel. Dit jaar heeft de organisatie als doel gekozen voor Stichting Present. Deze stichting brengt vrijwilligers en mensen die hulp nodig hebben met elkaar in contact.

De eerstvolgende actie die door de Kubus georganiseerd zal worden is een volleybaltoernooi op 27 juni aanstaande. De locatie is nog niet helemaal zeker, maar het toernooi zal waarschijnlijk op de Voormars in Ommen plaats vinden.

Diverse teams hebben zich al aangemeld voor dit toernooi, maar is ruimte voor meer. De teams dienen minimaal uit zes personen te bestaan, waarvan er maximaal drie bij een volleybalvereniging zitten. De bedoeling is dat de teams zich laten sponsoren. Het minimale sponsorbedrag is 10 euro per teamlid. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Er wordt gestreden om de wisselbokaal.

Voor vragen en/of opgave kan een mail gestuurd worden naar kubusactie@gmail.com. Uiterlijke opgave van deelname is woensdag 17 juni. Mocht u niet willen/kunnen volleyballen dan bent u ook van harte welkom om te genieten van de sportiviteiten. Daarnaast kunt u onder genot van een hapje en een drankje genieten van de gezelligheid. Tevens zal er een verloting zijn met mooie prijzen.

Vrijwilligersorganisatie De Kubus ziet u graag verschijnen op het Volleybaltoernooi!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.