volg stone rock via livestream

Stone Rock Festival is dit jaar te volgen via een livestream. Het evenement werkt daarvoor samen met jijenoverijssel.nl. Via deze website kan iedereen het hoofdpodium van Stone Rock Festival de gehele dag volgen.

Stone Rock Festival, het al maar groeiende rockfestival in Dalfsen, dat dit jaar alweer zijn vijfjarig bestaan viert, organiseert in samenwerking met jijenoverijssel.nl de gehele dag een live uitzending. De uitzending wordt gepresenteerd door Boudewijn Koops, die onder andere het Bevrijdingsfestival Overijssel en RTL Viert De Zomer presenteerde.

Ontstaan

Het Stone Rock Festival is jaren geleden ontstaan vanuit Grand Café Het Oude Station. Op het grasveld onder het kunstwerk De Zwevende Kei stond een podium, een bar en er traden rockbands op. De laatste editie van het Stone Rock Festival was in 2004, totdat Grand Café Het Oude Station en Bas Schultz besloten een nieuwe editie te organiseren. In 2011 is er nieuw leven geblazen in Stone Rock Festival en dit was een groot succes. Sindsdien is het festival elk jaar terug gekeerd en met de jaren groter geworden. In 2015 viert het Stone Rock Festival haar vijfjarig bestaan.

De livestream zal zaterdag alle bands volgen die op de MainStage van het festival optreden. Dit zijn onder andere De Staat, The Indien, de Raggende Manne, Mandrake’s Monster en Navarone. Naast de optredens van de bands, zullen andere activiteiten worden gefilmd. De livestream van Stone Rock Festival is te volgen via www.jijenoverijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.