Home / archiefcentraal / vechtoever paviljoen dalfsen geopend

vechtoever paviljoen dalfsen geopend

Gedurende het zomerseizoen van 2015 zullen Erwin, Moes en Hendrik dagelijks vanaf 10.00 uur aanwezig zijn op het Waterfront om hun gasten te voorzien van diverse warme en koude drankjes. Zo is er koffie en bier, maar bijvoorbeeld ook heerlijk appelgebak. Een beperkte kaart met warme en koude gerechten maakt ook deel uit van het assortiment.

Gezien de prachtige ligging aan de Vechtoever verwachten de heren veel aanloop van zowel dorpsgenoten als toeristen. Ook zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd die zich op en rond het water afspelen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.