tweede editie vechtdal haringparty succesvol

Op donderdagmiddag 18 juni vond de tweede editie plaats van de Vechtdal Haringparty op het Landgoed het Laer in Ommen. Traditiegetrouw is tijdens de Vechtdal Haringparty het eerste vaatje haring geveild. De opbrengst van de veiling is 22.800 euro en is geschonken de drie hospices in het Vechtdal.

Na afloop van de veiling hebben Aart Kolthof en Marinus Hegeman van hospices uit Dedemsvaart en Dalfsen de cheque in ontvangst genomen uit handen van Ron Nijhof, voorzitter stichting Vechtdal Haringparty.“Onze drie hospices zijn gevestigd in Dalfsen, Dedemsvaart en Hardenberg. Op een intieme, huislijke sfeer verlenen wij zorg aan ongeneeslijk zieken die in de laatste fase van hun leven niet thuis kunnen zijn. Wij zijn daarin afhankelijk van vrijwilligers en giften. We zijn dan ook enorm dankbaar voor dit enorme bedrag. Buitengewoon fantastisch”, licht Marinus Hegeman toe.

Veiling

De veiling van de haring ging volgens een Amerikaans veilingsysteem waarbij met kleine bedragen geboden kan worden en de bieders het bedrag betalen dat ze zelf extra bieden. Gezamenlijk hebben alle bieders 22.800 euro voor de hospices in het Vechtdal bijeen gebracht.

Bestuur Vechtdal Haringparty trots!

Ron Nijhof, voorzitter stichting Vechtdal Haringparty: “Samen met de andere vijf initiatiefnemers kijken we zeer tevreden terug op deze tweede editie van de Vechtdal Haringparty. We mochten ruim 300 gasten ontvangen onder het genot van heerlijk eten en drinken op een prachtige locatie.”

Samenwerken in de regio

Het bestuur van de stichting wil met de Vechtdal Haringparty de samenwerking tussen bedrijven uit de regio bevorderen, maar ook de contacten met de politiek verbeteren. Door krachten te bundelen wordt deze krachtige regio nog beter op de kaart gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.