twee mijlpalen in lemelerveld

De werkzaamheden aan de brug Lemelerveld, onderdeel van de provinciale weg N348 Raalte-Ommen, zijn afgerond. De brug over het Overijssels Kanaal heeft naast een verfbeurt een nieuw brugdek en energiezuinige LED-verlichting gekregen.

Daarnaast zijn de onderdoorgangen Kanaaldijk en Brugstraat verbreed. De oude brug stamde uit 1955 en was aan het einde van zijn levensduur. De gemeente Dalfsen start eind juni met de herinrichting in twee fasen van het centrum van Lemelerveld. Het gaat om het vervangen van aanwezige voorzieningen en het met 60 meter verlengen van de bestaande overbrugging. Op die manier komt er meer ruimte voor de inrichting van het Kroonplein en de verbinding Haven-Meester Gorisstraat.

Henk Willemsen, oud-ambtenaar van de gemeente Dalfsen, gaat waken over het omgevingsmanagement. Het Kroonplein is de levensader van Lemelerveld en daarbij is een juist omgevingsmanagement van levensbelang. De gemeente is erg blij met deze aanstelling. Volgend jaar mei moet alles gereed zijn. Waar de gemeente ook erg tevreden mee is, dat is dat alles binnen het budget is gebleven.

Gisteren heeft wethouder van Leeuwen met een shovel het kunstwerk naar zijn plek gebracht. Gedeputeerde Boerman heeft samen met Scouts de naam “Sukerbietenbrug” onthuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.